Boa comida (porções bastante grandes), bom serviço e ambiente agradável na varanda!
Kerim Karakis
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13 Abril 2025
8,0
Há algum tempo que queríamos experimentar o Theo's. Não decepcionou. Fizemos isso como parte de um jantar de grupo. Definir cardápio.
A comida era fabulosa. Alguns pratos muito criativos. Os sabores eram incríveis. A equipe foi muito atenciosa. A comida foi bem espaçada para lhe dar tempo para apreciá-la e também para conversar. Esse foi o meu único ponto negativo na noite. Pode ficar muito barulhento no restaurante. Não é fácil de ouvir. Se o tempo estiver bom, sugiro sentar no pátio. Especialmente se você tiver algum problema auditivo.
A Nasmnto
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12 Abril 2025
10,0
Decidimos que os pratos seriam compartilhados. Tudo suculento e original. O serviço foi impecável. Grande descoberta.
Eric REBISCHUNG
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09 Abril 2025
10,0
Sabor especial, booooom. Os funcionários foram simpáticos e cuidadosos, a atmosfera era agradável, os coquetéis combinavam com a comida da terça-feira.
Ionita Constantin
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05 Abril 2025
10,0
O menu é de alta qualidade, mas normalmente acessível, e o serviço foi excelente! Profissional, rápido e super amigável! Definitivamente recomendado!
Rogier De Goederen
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01 Abril 2025
10,0
O melhor restaurante que visitamos, adoramos 😍 Comi o Pato com Arroz e o arroz foi provavelmente o melhor que já comi, estava incrivelmente saboroso com a linguiça portuguesa! Minha princesa pediu purê de batatas com terrine de carne e também adorou. Os croquetes de entrada e a rabanada caramelizada de sobremesa também são imperdíveis, principalmente os croquetes! A equipe também foi extremamente gentil, então, no geral, um lugar incrível 😊
Sven
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31 Março 2025
10,0
A melhor comida que comi na ilha!
A equipe foi atenciosa sem ser intrusiva.
Recomendo muito o pato confitado!
Sentar na varanda também foi uma delícia.
Graham Miller
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28 Março 2025
10,0
Refeição incrível e serviço maravilhoso da Raquel. Uma recepção calorosa e encantadora na chegada. Equipe simpática e atenciosa. Excelente do início ao fim.
Robo
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25 Março 2025
10,0
Having eaten at Akua we decided to try Theo's. A different style of menu but still the same wonderful flavour combinations. This was the best lamb shank I've eaten, really tender and delicious. Staff were friendly and knowledgable about the dishes. The quince desert was amazing. If I'm honest I prefer Akua, but that said the food is still excellent any well worth a visit
Simon M
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31 Dezembro 2024
10,0
After our first full day in the magical Paradise of Madeira we were looking forward to the second of Chef Julio’s Eateries having had an excellent meal at Akua on arrival.
We were not disappointed!
The restaurant has a chic cool classical feel and we were given amazing table on the terrace overlooking the bustling street.
A familiar face came to the table to greet us and it took a second to register Raquel from the previous night!
As generally we chose to share a collection starters and they were all AMAZING….The Shrimp Rissole was exceptional - a work of genius and as someone who never ‘gets’ Croquettes, I have now seen the light after the Suckling Pig!!
The Cod, Market Fish and Suckling Pig mains were all gorgeous, but for me I won with the Scarlet Prawns being the star of the show. A perfect balance of fishy wonderfulness but perfectly balanced with a lightness….This Chef can really cook!
When you are travelling you MUST try the local wines, there are millions of unknown grapes and wines out there that will blow you away - BUT always get advice!
Raquel, after much deliberation chose a Madeiran red that perfectly paired with the food - she clearly knows her stuff!!
Throughout the meal she offered the perfect mix of attentiveness, advice and great humour….
Here is the thing, no matter how good the surroundings, how talented the Chef, how good the unsung heroes of the kitchen that bring his creations to life in the real world…..
The thing that is lost all too often and definitely in the UK….
Front of house define your eating experience, they can ruin the finest restaurant or elevate the average, at their best they are true professionals, knowledgeable , charming ‘conductors’ making the orchestra that is a restaurant sing in harmony!
This was definitely the case here….Raquel made the very good exceptional!!!
Thank you and for the restaurant recommendations for your home island of Porto Santo
A wonderful night
H W
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29 Dezembro 2024
10,0