09/06/2025: 09/06/25.
Continua a seu um lugar bom e agradável porém agora está extremamente caro, os preços subiram muito e está muito fora em comparação a qualidade e quantidade servida.
Para se ter uma ideia,
O pernil de porco está 28 euros (28 por um pernil de porco e salada).
Na Alemanha em uma das maiores casas (falo isso por ser um ponto super turístico), Hofbräuhaus o prato custa 22 euros (1/2 dose), e meia dose mau se consegue se comer sozinho!
Uma pena pois,
Vou deixar de frequentar esse lugar.
PT**
Um lugar super aconchegante, uma comida fantástica, o serviço é muito bom assim como, as seleções de vinhos.
Uma lugar para voltar sempre.
Recomendo!!
Isabel é uma cozinheira fantástica.
EN**
09/06/25.
It is still a good and pleasant place, but now it is extremely expensive, the prices have gone up a lot and it is way out of line with the quality and quantity served.
To give you an idea,
The pork leg costs 28 euros (28 for a pork leg and salad).
In Germany, in one of the largest restaurants (I say this because it is a super tourist spot), Hofbräuhaus, the dish costs 22 euros (1/2 portion), and half a portion is barely enough to eat by itself!
It is a shame, because
I will stop going to this place.
A super cozy place, fantastic food, the service is very good, as are the wine options.
A place to always come back to.
Isabel is a fantastic chef.
I recommend!!
20/05/2025: Het restaurant ligt wat verscholen en van de kustlijn vandaan, dus even zoeken. Paulo is inderdaad een fantastische gastheer. Hij maakt het gezellig. Het eten is ook erg lekker maar dat mag ook dan wel voor die prijs. Tot nu toe het duurste wat we ooit in Portugal gegeten hebben en of het dat nu waard was..