para quem procura a comida com sabor a "casa" e "família"
Filipa Bourgard
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23 Setembro 2025
10,0
A comida era muito saborosa e farta. Éramos uma equipe de três pessoas da Noruega e da Hungria.
Tamás Szivós (RC-Klub)
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22 Setembro 2025
10,0
Fomos jantar à taberna e se querem comida caseira é muito saborosa, vão ao sítio certo!
Ambiente tranquilo e sereno numa atmosfera familiar e muito tradicional!
Comemos uma sopa de espinafres e carne à Porto de Mós, não esquecendo claro de vinho e de um doce para terminar a refeição!
Maria João Paiva
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20 Agosto 2025
10,0
Ótima recepção, comida e custo-benefício!
Perrine Braz
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12 Agosto 2025
10,0
Mais uma vez uma excelente refeição servida por pessoas espetaculares e tudo a um preço óptimo . Recomendo 100%.
Claudia Duarte
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24 Julho 2025
10,0
O comer estava muito bem, serviço rápido o pessoal do restaurante muito simpático. Recomendo preço óptimo
Patricia Alexandra
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23 Julho 2025
10,0
Local agradável e acolhedor. A comida é tradicional e saborosa, parece feita pelas nossas mães.
Rúben Marques
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21 Julho 2025
8,0
Ambiente simples, mas acolhedor e/ou até familiar.
Comida "à caseira". Boa e acessível servida com simpatia e prestabilidade.
Bom espaço típico para comer e passar um bocado de tempo.
Central e inserido no mercado/feira é assim fácil de encontrar sem enganos.
É de bisar.
fernando simoes
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09 Julho 2025
8,0
All good for a 1 star Michelin since 3 years. All lovely, a practical comment though : we didn't really understand what we were eating as the explanations of the dishes was either too fast either not pronounced well (in English for non native speakers, I agree, very little can be done) and a second point is there is almost no description of the plates on the menu so very hard to understand both duration of the menu (4h00 minimum all in all) and its components (part of the experience can be of trying to dream about your future coming plate, and duration was too long for people not informed of it). Very little points, but generally speaking it was really worth it, and can get to the 2nd star if the service comes with more Michelin experienced staff.
Francois
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01 Julho 2025
9,5
We found it surprising that a restaurant of this level did not ask about allergies, dietary restrictions, or preferences. We had kindly requested to swap the venison for veal in advance, but when the dish arrived, it was still venison. Upon pointing this out, we were told it would take 20 minutes to prepare the veal instead. We explained that we do not like venison and were disappointed, especially given that the service had already been quite slow — it was nearly midnight and we hadn’t yet started dessert. Unfortunately, no apology was offered for the mix-up or the inconvenience, which added to our overall disappointment.
Raquel
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31 Maio 2025
7,0